Tjänster

Innehållsförteckning

Våra tjänster vid begravningar i Karlskrona

Vår begravningsbyrå har alla de tjänster du behöver för att begrava din anhörige i Karlskrona med omnejd. Din anhöriges och dina önskemål kommer att stå i centrum för vårt arbete när vi planerar begravningen av er anhörige.

Kostnadsfri rådgivning för begravningar i karlskrona.

Boka personlig och kostnadsfri rådgivning med någon av våra erfarna rådgivare.
Boka gratis rådgivning här

Begravningar i Karlskronar

Det vanligaste vid begravningar i Karlskrona är att de följer Svenska Kyrkans ordning men det är också vanligt att vi arrangerar begravningar som är borgerliga eller som följer andra religioners ordning.

Familjejuridik i Karlskrona

Dessvärre är det inte alltid som släktingarna till den bortgångne är ense om innehållet i testamentet, arvskiftet eller om vem det är som ska ärva den bortgångne. Vi hjälper till med bouppteckningar, förvaltar dödsbon och har jurister som kan hjälpa dig.

Minnesstund i Karlskrona

Det är mycket vanligt med samkväm efter en begravning. Samkvämet, eller minnesstunden, är ofta ett tillfälle då begravningsgästerna kan slappna av något efter anspänningen under begravningen.

Övriga tjänster i Karlskrona

Vi erbjuder en mängd andra tjänster på begravningsbyrån i Karlskrona, till exempel transporter, kistläggning, blommor, mat och dryck, med mera.

Kyrkor, kapell och begravningsplatser i Karlskrona.

Några av kyrkorna som används för begravningar i Karlskrona är Trefaldighetskyrkan, Fredrikskyrkan, Amiralitetskyrkan, Ulrica Pia, Kungsmarkskyrkan och Emanuelskyrkan. Men det finns fler kyrkor och kapell också.

Kyrkogårdar och begravningskapell i Karlskrona

Det finns ett antal kyrkogårdar och begravningskapell i Karlskrona. Några av dem är Kyrkogården i Karlskrona, Saltö Kolerakyrkogård, Wämö begravningskapell, Griftegården i Augerum.

Author photo
Sten
Skribent
Sten är en erfaren journalist och skribent som i många år har arbetat som frilansare. Numera är han ansvarig för innehållet på denna webbplats samt för alla dess artiklar och guider.